Diablo Immortal’da Zorluk Seviyesi Nasıl Değiştirilir?

Diablo Immortal, cennet ve cehennem arasında uzun süredir devam eden savaşı geri getiriyor. Dünya bir kez daha, haydutlardan iblislere, ölümsüzlere ve her türlü yaratığa kadar tehlikelerle dolu. Bu kılavuzda, Diablo Immortal’daki zorluk ayarları hakkında bilmeniz gerekenleri size söyleyeceğiz.

Karakterinizi daha iyi ve yükseltilmiş ekipmanlarla güçlendirme hedefiyle doğal olarak ilerleyeceksiniz. Ancak ne kadar çok ilerlerseniz oyun o kadar zorlaşıyor. Artan zorluk seviyeleri daha iyi ödüllere yol açarken, genel zorluk tavanını da düşürüp düşüremeyeceğinizi merak ediyor olabilirsiniz ve biz de bunu açıklamak için buradayız.

Diablo Immortal'da Zorluk Seviyesi Nasıl Değiştirilir
Diablo Immortal’da Zorluk Seviyesi Nasıl Değiştirilir

Diablo Immortal’da Zorluk Nasıl Değiştirilir?

Diablo Immortal’da çeşitli zorluk seviyeleri vardır ve daha önce de belirtildiği gibi, ödüllerinizin doğası ve nadirliği zorluk seviyenize bağlıdır.

Dolayısıyla zorluk seviyeniz arttıkça yaratıklar ve boss’lar daha sert hale geliyor. Daha fazla hasar verecekler ve hayatta kalmak için iyi bir savaş derecesinin yanı sıra daha yüksek özelliklere sahip ekipmanlara ihtiyacınız olacak.

Normal mod, Diablo Immortal‘ın ilk zorluk seviyesidir, bundan sonra dört ayrı Hell adı verilen zorluk seviyesi vardır.

Bilmeniz gereken ilk şey, Diablo Immortal’ın oyuna ilk başladığınızda Normal zorluk ayarlarını uyguladığıdır. Zorluk seviyenizi arttırmanın tek yolu, daha yüksek zorluk ayarlarının kilidini açmak için karakterinizi seviyelendirmektir. Oyuna ilk başladığınızda zorluğu değiştirmek için yapmanız gereken bir şey yoktur.

Diablo Immortal'da Zorluk Seviyesi Nasıl Değiştirilir
Diablo Immortal’da Zorluk Seviyesi Nasıl Değiştirilir

Normal zorluk seviyesinde karakterinizi seviye 1 – 60 arasında seviyelendireceksiniz, ardından Hell 1 zorluk seviyesinin kilidini açacaksınız. Burada, benzer şekilde artırılmış savaş puanına sahip canavarlara karşı daha yüksek bir savaş puanına sahip olacaksınız.

İlginizi Çekebilir  Lost Ark Gunlancer PvE Build

Özetlemek gerekirse, zorluk seviyesini ancak 60. seviyeye ulaştığınızda değiştirebilirsiniz. O zamana kadar Normal zorluk seviyesinde oynamanız gerekiyor.

Hell zorluk seviyeleri de size Paragon seviyeleri verir. Yalnızca Paragon seviyesine özgü teçhizatı kuşanabileceğinizi unutmayın. Daha yüksekse, Paragon limitinizi artırmak için bir sonraki Hell zorluk seviyesinin kilidini açmanız gerekecek.

Zorluk Seviyesi Nerede Değiştirilir?

Zorluk seviyesini değiştirmek için Westmarch’ı ziyaret edin ve haritayı açmak için mini haritanızı kullanın. Sağ üstte, kilidini açtığınız tüm zorluk seviyelerini göstermek için açılan kafatası şeklinde bir düğme olacak.

60. seviyeye ulaştığınızda, bu Hell 1’i göstermelidir. Yeni zorluk seviyenizi seçin ve cehennem minyonlarının güçlendiğini görmek için Westmarch’tan ayrılın.

Diablo Immortal'da Zorluk Seviyesi Nasıl Değiştirilir
Diablo Immortal’da Zorluk Seviyesi Nasıl Değiştirilir

Zorluk Seviyeleri

Aşağıdakiler, ekipman seviyeleri, Paragon seviyeleri ve canavar puanlarının yanı sıra Diablo Immortal’daki tüm zorluk seviyeleridir.

Normal Zorluk Seviyesi
Ekipman Seviyesi – Karakter Seviyesi 1 – 60

Hell 1 Zorluk Seviyesi
Ekipman Seviyesi – Paragon Seviye 1 – 60; Monster Combat Rating – 390

Hell 2 Zorluk Seviyesi
Ekipman Seviyesi – Paragon Seviyesi 30 – 130; Monster Combat Rating – 1190

Hell 3 Zorluk Seviyesi
Ekipman Seviyesi – Paragon Seviyesi 90 – 210; Monster Combat Rating – 2150

Hell 4 Zorluk Seviyesi
Ekipman Seviyesi – Paragon Seviyesi 160 – 300; Monster Combat Rating – 3270

Hell Zorluğunu Anlamak

Dünya dışı alanlar, zindanlar ve yarıklar dahil olmak üzere tüm oyun modlarında Hell seviyeleri arttıkça düşmanların Savaş Puanı artar.

Nasıl karşılaştırdığınızı görmek için envanter istatistik sayfanızda toplam karakter gücünü etkileyen sayıların toplamı olan kişisel Combat Rating’inizi kontrol edebilirsiniz. Bunlar, her zorluk seviyesi için Combat Rating’lerdir.

Hell 1 Zorluk Seviyesi
390 Monster Combat Rating

Hell 2 Zorluk Seviyesi
1190 Monster Combat Rating

İlginizi Çekebilir  V Rising Detaylı Rehber: İpuçları ve Püf Noktaları

Hell 3 Zorluk Seviyesi
2150 Monster Combat Rating

Hell 4 Zorluk Seviyesi
3270 Monster Combat Rating

Kendi savaş dereceniz bu seviyelerin üstesinden gelebilecek kadar yüksek olduğunda, Hell zorluk seviyenizi artırmalısınız. Daha yüksek Hell zorluklarının daha iyi ödülleri vardır, bu da Legendary Gear’ın global olarak düşme şansını artırır ve Dungeon drop havuzlarına Set öğeleri ekler ancak Legendary Gems’e eklenmez.

Daha yüksek zorluktaki teçhizat düşüşleri, daha yüksek seviyeli stat değiştirici rulolar içerebilir, bu da Savaş Puanınızı yükseltir ve sizi bir sonraki Cehennem seviyesine ilerletir. En fazla hazineyi elde etmek için normalde karakterinizin yönetebileceği en yüksek Cehennem seviyesinde oynamalısınız.

Neden Zorluk Arttırılır?

Açıkça görüldüğü gibi, daha yüksek bir zorluk daha fazla ganimet sağlayacaktır. Ancak, oyunda kullanabileceğiniz en iyi ekipmanlardan bazılarının, yalnızca belirli Cehennem seviyelerinde açılan set öğelerinden geldiğini de belirtmek gerekir.

Aynı setten iki öğeye sahipseniz bir bonus alacaksınız. Söz konusu setten 2, 4 veya 6 öğeye sahip olmanıza bağlı olarak bu bufflar buna göre yükselir.

Cehennemin 4. seviyesinde zindan oynamak, her sette sadece iki şey verir. Gördüğünüz gibi, etraftaki en iyi donanımlardan bazılarını elde etmek istiyorsanız, eninde sonunda cehennem zorluğunuzu artırmanız gerekecek.

Diğer içeriklerimize göz atmayı unutmayın.

Yorum yapın