Shadowhunter Chaos Dungeon ve The Cube Rehberi

Lost Ark’taki oyun sonu içeriklerinden ikisi olan Chaos Dungeon ve The Cube olabildiğince hızlı bir şekilde tamamlamanız gereken iki bölümdür. Bu noktada bizde, Shadowhunter sınıfı için hem Chaos Dungeon’da hem de The Cube’da kullanabileceğiniz düşük bekleme süresine sahip ve AoE (Area of Effect) yani alan hasarına odaklanan yeteneklere ağırlık verilmiş bir build paylaşacağız. Aynı zamanda bu içerikte Chaos Dungeon ve The Cube için bazı ipuçlarını da size sunmak istedik.

Hem Chaos Dungeon hem de The Cube çok zor olmamakla birlikte, tamamlamanız için belirli bir süre olduğu için hızlı bir şekilde yapılmalıdır. Aşağıda vereceğimiz Shadowhunter build’ını kullanarak bu içerikleri hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz. Böylece zamanın da bitirmiş, ödüllerinizi almış ve çok fazla zamanınızı harcamamış olursunuz.

Shadowhunter, Chaos Dungeon ve The Cube Build

Eğer Demonic Impulse build’ını kullanıyorsanız, bu build alan hasarı vermek konusunda oldukça iyidir. Bu nedenle bu build’ı kullanabilir ve ekstra büyük değişiklikler yapmanız gerek yok. Biz bu noktada bu iki oyun sonu içeriğinde neler yapmanız gerektiğini ve bir build paylaşacağız.

Öncelikli olarak Chaos Dungeon’da ve The Cube’da kullanabileceğiniz iki ana yeteneğiniz bulunuyor. Büyük ve güçlü yaratıklardan ziyade, daha çok ufak yaratıkları, yani trash’leri hızlı bir şekilde temizleyebilmek için Howl ve Cruel Cutter yetenelerinizi kullanabilirsiniz. Cruel Cutter yeteneğini en verimli şekilde kullanabilmek için düşmanları sıraya dizmiş olmanız gerekir. Bu noktada Cruel Cutter için uygun olan Tripod ise Encroachment olacaktır.

İlginizi Çekebilir  Basit Adımlarla Valorant İsim (Nick) Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Öte yandan, daha büyük can yüzdesine sahip ve daha güçlü olan Elite ve Boss’lar içinse Thrust Impact, Decimate ve Demonic Clone yeteneklerinizi kullanmak bu noktada daha iyi olacaktır. Ayrıca bu yetenekleri iyi derece de alan hasarına sahiptir.

Demon’s Grip yeteneği ise tek tük kalmış olan mob’ları öldürmek içinse kullanabileceğiniz bir başka yetenektir.

Mob’ları paket paket halinde öldürmek ve aynı zamanda hareketlilik ve mobilite kazanmak istiyorsanız o zaman Demonic Slash ve Sharpened Cut yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz build ise aşağıdaki gibidir.

shadowhunter chaos dungeon ve the cube build
shadowhunter chaos dungeon ve the cube build

Oynanış

Chaos Dungeon ve The Cube içeriğinin tamamlanması oldukça kolaydır. Aşağıdaki rotasyonu kullanabilirsiniz.

  • Perfect Suppression’a sahip değilseniz, Demonize modunda tüm becerilerle kullanmak için uygun olduğunda Demonize’ı kullamayı ihmal etmeyin.
  • Howl, diğer yakın dövüş AoE becerileriyle hasar vermeden önce mob’ların ortasında onları yerinde tutmak için kullanılabilir.
  • Bir sonraki spawn konumuna hareket ederken mobları bir çizgide tutun ve hizalandıklarında onları Cruel Cutter ve Demon’s Grip ile temizleyin.
  • Elitler, Boss’lar ve Rift Core’lardan gelen bekleme süresi yenileme ve bekleme süresi azaltma güçlendirmesi Awakening becerileri üzerinde de çalıştığından Awakening becerisi kullanımında tutucu olmanıza gerek yoktur. (Awakening görev kılavuzu için tıklayın.)
  • Elitleri ve Boss’ları öldürmek, %40-100 dolum süresi yenilemesi sağlarken, Rift Core kırmak %40 dolum süresi azaltma güçlendirmesi sağlar.

Not: The Cube, Chaos Dungeon’dan biraz daha zordur ve genellikle tamamlamak için bir parti ile girmeniz tavsiye edilir.

Kullanabileceğiniz Rune’ler

Rune’ler, becerileri ekstra bonuslarla geliştirir. Tüm Rune drop’ları hesaba bağlıdır ve sınırlı kullanılabilirliğe sahiptir, bu nedenle Rune’lerin doğru becerilere yerleştirilmesi önemlidir. Aşağıda önerilen eşlemeler bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir  Lost Ark Tier 2 Island Rota Rehberi
shadowhunter chaos dungeon ve the cube build
shadowhunter chaos dungeon ve the cube build
  • Cruel Cutter yeteneğinin rune’ünde, düşmanların daha fazla hasar alması için Bleed kullanılır.
  • Wealth rune’u ise daha fazla Identity Gauge için Howl yeteneğinde kullanılır.
  • Sharpened Cut içinse en uygun rune bu noktada Protection’dır. Bu sayede mob’ların arasında girebilir ve biraz daha fazla dayanıklılık kazanabilirsiniz.

Yorum yapın