Lost Ark’a Gelecek Olan Yeni Sınıflar Belli Oldu

Şubat 2022 tarihinde piyasaya sürülen Lost Ark popülerliğini sürdürmeye devam ederken, oyunun geliştiricisi olan Smilegate RPG Nisan ve Mayıs 2022 tarihlerine dair Lost Ark’ın yol haritasını resmi bir duyuru ile açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, bu ay ve Mayıs 2022 tarihinde yeni sınıflar ve yeni bir harita oyuna eklenmiş olacak.

Geçtiğimiz ay yayınlanan duyuruda, yakın gelecekte yatay içeriğe odaklanılmaya devam edecek. Bu da oyuncuların herhangi ekstra büyük ücretler ödemeden oyuna devam edebilmelerini sağlayacak içerikler olacak.

Geliştirici, Legion Raid’leri ortaya çıkarmadan önce daha fazla oyuncunun oyun sonu içeriğini görebilmelerini istediğini belirtiyor. Bu da Legion Raid’lerin kısa bir süre içerisinde gelmeyeceğinin sinyalini veriyor.

Oyuncuları sevindiren ve heyecanlandıran bir diğer husus ise Nisan ve Mayıs aylarında iki yeni class oyuna eklenmiş olacak.

Lost Ark Glaivier
Lost Ark Glaivier

Yeni Martial Artist İleri Seviye Sınıfı: Glaivier

Bu ay içerisinde Lost Ark’a yeni bir Martial Artist sınıfı olan Glaivier gelecek. Dövüş sanatlarının sanatsal ve ölümcül bir biçimini uygulayan Glaivier, mızrağını ve kılıcını kullanarak savaş alanında yoluna çıkan her şeyi parçalar.

Glaivier sınıfının iki silahından biri tarafından temsil edilen her stance ve beceri seti ile Focus ve Flurry arasında değiştirilebilen iki farklı beceri seti var.

Flurry stance’indeyken daha kısa olan mızrak, sınıfın yüksek hasarını ortaya çıkarırken, daha uzun olan mızrak ise ölümcül vuruşlar ve geniş çaplı saldırılar için Focus stance’ini kullanır.

İlginizi Çekebilir  Lost Ark Soulfist PvP Rehberi

Bazı build’lar dikkatinizi bu silahlardan birine odaklayabilirken, etkili bir Glaivier iki stance’i arasında denge kurarak potansiyellerini en üst düzeye çıkarabilir, bir duruşta enerji biriktirerek diğerine geçerken etkili bir özellik artışı sağlar. Glaivier, beşinci Martial Artist Advance sınıfı olarak Wardancer, Soulfist, Striker ve Scrapper’a katılacak.

South Vern
South Vern

Yeni Kıta – South Vern

Lost Ark’a gelecek olan yeni bir kıta mevcut. South Vern adındaki yeni kıta ile birlikte oyuncuların gezebileceği yeni bir yer olacak. Ancak bu yeni kıta ile girilebilecek yeni bir Chaos Dungeon olmayacağı da söylendi. Aşağıda yeni kıta tanıtımını görebilirsiniz.

“South Vern’in yerleşimcileri, bir zamanlar çorak olan bu araziyi bol suların ve yeşil çayırların bulunduğu bir yere dönüştürmek için birçok farklı ırktan teknoloji ödünç aldı.

Kuzey Vern’i rahatsız eden tehlikelere dair söylentileri duyan Senato, South Vern’i kapattı ve yeni bir şövalye düzeni kurdu. Bir şeylerin ters gittiğinden şüphelenen Vern Kraliçesi Ealyn, Şövalye Komutanı Avele’yi araştırmasını emretti. Bu barışçıl kıtaya ne olabilir?

Bu yeni bölgeye girerken, yeni karakterlerle tanışırken ve görevleri tamamlarken Güney Vern’in gizemlerini ortaya çıkarın. South Vern, başlamak için 1340 eşya seviyesi gerektiren ikinci Kademe 3 kıta olarak Punika’ya katılacak. Daha yeni oyuncularımız için, Aşama 3’e doğru nasıl ilerleyeceğiniz ve bu yeni maceraya nasıl katılacağınız konusunda daha fazla bilgi paylaşacağız.”

Lost Ark Destroyer
Lost Ark Destroyer

Yeni Warrior İleri Seviye Sınıfı: Destroyer

Bu yıl içerisinde yeni gelecek Advance seviye sınıf sadece Glaivier değil. Warrior içinde önümüzdeki Mayıs ayında yeni bir ileri seviye sınıfı olan Destroyer gelecek.

Destroyer diğer Warrior sınıflarından farklı olarak silah olarak bir çekiç kullanacak. Warrior’ın kullanacağı çekiç o kadar güçlü ki, önüne çıkan her şeyi yerle bir edebilir.

İlginizi Çekebilir  Minecraft: Nether Portal Nasıl Yapılır?

Lost Ark Deskaluda
Lost Ark Deskaluda

Yeni Guardian Raid: Deskaluda

Lost Ark’a gelecek olan bir diğer yenilik ise, oyuncuların günlük olarak girdikleri Guardian Raid ile ilgilidir. Deskaluda adındaki yeni bir Boss oyuncuları bekliyor olacak ve Deskaluda’yı kesmek isteyen oyuncuların minimum 1415 item level seviyesine gelmiş olması gerekecek. Deskaluda aynı zamanda oyundaki en güçlü Guardian Raid boss’u olma özelliğini de taşıyacak.

Lost Ark Legion Raid Valtan
Lost Ark Legion Raid Valtan

Legion Raid – Valtan

Valtan, Lost Ark’ın batı versiyonuna gelen ilk Legion Raid’i olma özelliğini taşıyor. Legion Raid’ler, her Lejyon Komutanı’nın benzersiz özelliklerine, yeteneklerine ve mekaniklerine karşı koymak için gerekli stratejiyi anlamak ve uygulamak için ekip çalışması gerektiren zor takım tabanlı faaliyetlerdir.

Legion Raid’leri zorlu ve oldukça zaman aldığından, Raid boyunca ilerlerken oyuncunun ilerlemesini kaydedecek kapılar (veya kontrol noktaları) vardır. Valtan, sekiz oyunculu bir Legion Raid’idir ve bir dizi yeni mekanik sunar. Oyuncuların eşya seviyesi 1415 olması gerekecek ve Mayıs Güncellemesine gelindiğinde Legion Raid’ler hakkında daha fazla bilgi paylaşılacak.

Buna da göz atın: Lost Ark tier 2 Island Rota Rehberi

Yorum yapın