1000 TL Altına Alınabilecek En İyi Oyuncu Kulaklıkları

Oyuncu kulaklığı oyun oynayan herkes için oldukça önemli bir ekipmandır. Oyun oynarken veya bir şeyler izlerken kulaklığımızın sesleri net vermesini isteriz. Ancak bir oyuncu kulaklığını en iyi yapan şey sadece verdiği net ses değil aynı zamanda mikrofon kalitesidir. Sesinizin karşı tarafa net gitmemesi, cızırtılı gitmesi gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle online oyun oynayan kişiler mikrofon kalitesine de önem verir.

Oyuncu kulaklıkları bütününe bakıldığında aynı zamanda rahat ve konforlu bir kullanımda sunmalıdır. Uzun saatler boyunca taktığımızda, kulaklar bir noktadan sonra başımızın üstünde oluşturacağı baskı ile başınızı veya kulaklarınızı ağrıtabilir. Fiyat performans önemli olsa da kulaklıkların sağladığı konfor da çok önemlidir. Piyasada hem kaliteli sesleri ile hem kaliteli bir mikrofona sahip olması nedeniyle piyasada bazı öne çıkan markaların fiyatlarını hepimiz biliyoruz. Hal böyle olunca da, doğal olarak bu ekipmanları satın alabilmek oldukça zor bir hale geliyor.

Biz de bu içeriğimizde, daha kısıtlı imkanlara sahip olan okuyucularımız için artı ve eksi yönlerini değerlendirdiğimiz ve 1.000 TL altına alınabilecek en iyi oyuncu kulaklıklarını değerlendirdik.

Sizin için Hepsiburada’dan oluşturmuş olduğumuz liste üzerinden bu kulaklıklara erişebilir ve aynı zamanda dilerseniz satın alabilirsiniz.

Şimdi hep beraber bu kulakların hangileri olduğuna birlikte bakalım. Aşağıdaki listede hangi oyuncu kulaklarının yer aldığını görebilirsiniz.

  • Rampage RM-K60 Oyuncu Kulaklığı
  • Cougar Phontum Oyuncu Kulaklığı
  • Lenovo Lecoo HT402 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı
  • AOC GH300 Oyuncu Kulaklığı
  • MSI Immerse GH30 Oyuncu Kulaklığı
  • Corsair HS50 Pro Oyuncu Kulaklığı
  • Asus TUF Gaming H7 Oyuncu Kulaklığı
  • Cooler Master CH321 Oyuncu Kulaklığı
  • Steelseries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı
  • Kingston Hyperx Cloud Stinger S 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı

Rampage RM-K60

Rampage RM K60
Rampage RM-K60

Rampage, hem orta segment hem de giriş segmentin de oyuncu ekipmanları üreten bir firmadır. Markanın bu ürünü ise biraz daha orta ve üst segment kulaklıklara hitap ediyor. Tam bir F/P ürünü olan bu kulaklığın mikrofon kalitesi ise üst segmentteki kulakları aratmayacak cinsten. Dip sesinin neredeyse 0 olduğu mikrofon da cızırtı bile duyamazsınız.

İlginizi Çekebilir  SSD Sağlığı Nedir ve Nasıl Ölçülür?

Kulaklığın artı yönlerinden biri de 7.1 surround özelliği. 7.1 surround ile sesleri çok daha net bir şekilde duyabilirsiniz. Ayrıca kulaklığın artı diğer yönlerinden biri de proteinli ped kullanılmış olması. Proteinli ped kısaca kulağınızın şeklini alıyor anlamına gelir.

Üründeki tek eksi yan üst taraftaki kafa bandının biraz kısa olması ve üründe kullanılan dış malzemenin biraz yapay duruyor olması. Yani diğer üst segment kulaklıklardaki gibi bir dış malzeme bulunmuyor. Ürünün şu anda indirimsiz fiyatı 919 TL. Bu nedenle almayı kesinlikle düşünebilirsiniz.

Fiyat: 919 TL

Cougar Phontum

Cougar Phontum
Cougar Phontum

Cougar Phontum listemizdeki bir diğer oyuncu kulaklığı. Cougar markası genel itibariyle PC donanım ürünleri yapan bir firma olarak bilinse de yavaş yavaş ekipman işine de girmeye başladı. Phontum oyuncu kulaklığı modeli ise yine F/P ürünü olarak karşımıza çıkıyor.

Kulaklığın belki de en iyi özelliklerinden biri dış sesleri neredeyse tamamen izole ediyor. Bu sayede de yalnızca kulaklıktaki sesleri duyuyorsunuz. Ayrıca kulaklık, seslerin netliği konusunda da çok iyi bir noktada. Mikrofon kalitesi de gayet yeterli. İlerleyen dönemlerde kulaklığın fiyatının artabileceğini düşünüyorum. Bu nedenle de fiyatı yükselmeden satın alabilirsiniz.

Fiyat: 900 TL

Lenovo Lecoo HT402

Lenovo Lecoo HT402
Lenovo Lecoo HT402

Dünya devi markası Lenovo’nun yeni nesil 7.1 surround oyuncu kulaklığı olan Lecoo HT402 modeli yine F/P ürünlerimizden bir tanesi. Bize göre, orta segment kulaklıklardan biri olan bu kulaklık büyük oyuncu kulaklığı kullanmayı seven oyuncular tarafından tercih edilebilir. Malzeme kalitesi bir hayli göze hoş görünen bu kulaklığın mikrofon kalitesi de oldukça iyi. Ses kalitesi olarakta içerisinde bulunan 7.1 surround özelliği sayesinde sesleri oldukça net ve sağlıklı duyabilirsiniz. Kulaklığın üzerinde bulunan RBG aydınlatmalar da tasarım konusunda Lenovo’nun ne kadar başarılı olduğunu bizlere bir kez daha gösteriyor.

Fiyat: 849 TL

AOC GH300

AOC GH300
AOC GH300

Bilgisayar, oyun konsolu ve mobil cihazlarla da uyumlu olarak çalışan AOC GH300 modeli 7.1 surround ses kalitesi sunuyor. Tasarım olarak gayet şık ve sade bir yapıya sahip olan bu modelin yanlarındaki RBG aydınlatmaları, kulaklığın kablo bölümünde gelen kontrolcü sayesinde ayarlanabiliyor. Bu sayede dilediğiniz gibi bir tasarım elde etmiş oluyorsunuz.

İlginizi Çekebilir  NVIDIA GeForce RTX 4090 Özellikleri Sızdırıldı!

Kulaklığın öne çıkan bir diğer özelliği ise 3.5mm giriş yerine USB 2.0 ile çalışıyor olması. Bu sayede birçok platformda kullanabiliyorsunuz. Ayrıca 2.3m yani 230cm uzunluğundaki kablo uzunluğu ile de diğer kulaklıklardan kendisini ayırıyor.

Fiyat: 833 TL

MSI Immerse GH30

MSI Immerse GH30
MSI Immerse GH30

PC donanımı denilince aklımıza gelen MSI, bu kez de karşımıza Immerse GH30 modeli oyuncu kulaklığı ile çıkıyor. Ayarlanabilir kafa bandı bulunan GH30 modelinin tasarımı da oldukça güzel. Hem kafa bandın da hem de kulaklıkta kullanılan malzeme, hem yumuşak hem de terleme yapmıyor. F/P ürünlerinden biri olan bu modelin ses kalitesi de oldukça güzel.

Fiyat: 820 TL

Corsair HS50 Pro

Corsair HS50 Pro
Corsair HS50 Pro

Corsair’ın HS serisi oyuncu kulaklıklarından biri olan HS50 modelinin Pro sürümü listemizde yer alan bir diğer kulaklık. Tam bir F/P ürünü olan HS50 Pro, uzun saatler oyun oynadığınız bile kafanızda ağırlık yapmaz ve üstün konfor sunar.

Özel olarak üretilmiş olan 50mm neodimyum hoparlör sürücüleri sayesinde geniş aralık ve doğrulukla üstün ses kalitesi sunmaktadır. Ses gürültü önleyici bulunan mikrofonu sayesinde de dışarıdan gelebilecek sesleri, özellikle mekanik klavye kullanın kullanıcılar için minimum seviyeye indiriyor.

Ayrıca HS50 Pro’da Discord sertifikası bulunmaktadır. Peki bu ne anlama geliyor? Net iletişim ve olağanüstü ses için mikrofonunuzun ve ses sürücülerinizin test edildiği ve güncellendiği anlamına gelir.

Çoklu platform desteği de sunan HS50 Pro’yu PlayStation, Xbox, Nintendo Switch ve mobil cihazlarınızda da kullanabilirsiniz.

Fiyat: 999 TL

Asus TUF Gaming H7

Asus TUF Gaming H7
Asus TUF Gaming H7

Asus’un TUF serisi oyuncu kulaklarından biri olan H7 modeli ses kalitesini artıran ASUS Essence özelliği ile karşımıza çıkıyor. Diğer oyuncu kulaklarının aksine, kafa bandın da kullanılan paslanmaz çelik ile de bizlere ekstra bir güven sağlıyor.

Uzun süre boyunca oyun oynayan veya yayın yapanlara rahatlık sunmak için tasarlanan Asus TUF Gaming H7 modeli serin kalan özel kumaşı sayesinde de terleme yapmıyor.

İlginizi Çekebilir  İkinci El Ekran Kartı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Asus TUF Gaming H7’yi diğer kulaklıklardan ayıran bir diğer özelliği ise iki adet mikrofon bulunması. Oyunlarda net iletişim kurmayı sağlayan ayrılabilir boom mikrofonun yanı sıra ses ayarı yapmayı ve sesi tamamen kapatmayı sağlayan tuşlar ile kabloda yer alan mikrofon da telefon görüşmeleri ve diğer günlük işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Fiyat: 999 TL

Cooler Master CH321

Cooler Master CH321
Cooler Master CH321

Bir dönem bizim de kullandığımız Cooler Master CH321 oyuncu kulaklığı geniş bir kafa yapısına sahip olan kullanıcılar için oldukça verimli bir kulaklık. Ayrıca fiyatına göre oldukça kaliteli bir mikrofona sahip olan CH321’in belki de tek kötü yanı uzun kullanımlardan sonra ağrı yapabilmektedir.

USB giriş bağlantısına sahip olan bu kulaklık ise birçok platformda kullanım sağlayabilirsiniz. 7.1 surround özelliği sayesinde kaliteli ses elde edebilmeniz mümkün.

Fiyat: 762 TL

Steelseries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı

Steelseries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulakligi
Steelseries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı

Steelseries’in kalitesinden bahsetmeye gerek yok diye düşünüyorum. Özellikle 2018 ve 2019 yıllarında oldukça popüler olan Arctis serisinin giriş seviyesi olan Arctis 1 halen günümüzde birçok oyuncu tarafından tercih ediliyor. Tam bir F/P ürünü olan bu modelin bana göre tek eksiği diğer kulaklardaki kadar net ses kalitesinin olmaması. Öyle ki, bazı durumlarda ses size az gelebilmektedir. Ancak onun haricinde, hem tasarım olarak, hem mikrofon kalitesi olarak hem de uzun kullanımlarda baş ağrıtmaması ile bence yeterli bir seviyede.

Fiyat: 719 TL

Kingston Hyperx Cloud Stinger S

Kingston Hyperx Cloud Stinger S
Kingston Hyperx Cloud Stinger S

Tıpkı Steelseries’de olduğu gibi, Hyperx markasının kulakları da bir dönemin en popüler kulaklarından biri oldu. Özellikle Cloud modelleri FPS oyunu oynayan oyuncular arasında en sık tercih edilenler arasında yer alıyor. Cloud Stinger S modeli ise NGENUITY yazılımı ile sanal surround 7.1 ses deneyimini bizlere sunuyor. Hafif olmasının yanı sıra HyperX hafızalı köpük ve yumuşak suni deri özellikleri, uzun süren oyun oturumları için harika bir rahatlık sağlıyor.

Fiyat: 750 TL

Not: Bu tarz içeriklerimizin devamı için, listeye eklenmiş olan kısımdan “sepete ekle” diyerek bize destek olabilirsiniz.

Yorum yapın